Condoom informatie

Ga jij binnenkort op vakantie ? Zorg er dan wel voor dat op je paklijstje condooms voorkomen, want zeker op vakantie is veilig vrijen een must. Je voorkomt zo sexueeel overdraagbare aandoeningen zoals chlamydia en hiv-infecties en niemand wordt zwanger.

Er zijn verschillende goede redenen om vooral op de vakantie condooms mee te nemen:

En tenslotte nog een paar tips !
Om er zeker van te zijn dat het met een eventuele vrijpartij op vakantie helemaal 'safe' zit, is het handig dat je weet hoe een condoom werkt. Lees daarom thuis de gebruiksaanwijzing door als je nog geen of weinig ervaring hebt met condooms en oefen alvast een keer ! (meiden kunnen hiervoor bijvoorbeeld twee vingers gebruiken). Verder is het handig als je je condooms ook daadwerkelijk bij je draagt als je bijvoorbeeld uitgaat, zo voorkom je dat je appartement of tentje weer uit moet op het moment dat je al lekker intiem bent met elkaar. Bewaar de condooms niet in de brandende zon, hierdoor kan de kwaliteit achteruit gaan. En natuurlijk...vrij alleen als je echt wilt !.

Maak het jezelf nog makkelijker door in Nederland je condooms online te bestellen ! Ze worden dan anoniem en per normale briefpost thuis bezorgd !.

Kijk snel in de condoomshop!